Rakennus-KaSeva Oy –
Jämäkkä keskisuomalainen rakennusalan osaaja

Rakennus-Kaseva Oy on vuonna 2011 perustettu rakennusalan moniosaaja. Meillä on osaamista ja kokemusta niin asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten uudisrakentamisesta kuin korjausrakentamisestakin. Operoimme Jyväskylästä käsin, ja toiminta-alueemme yltää noin 100 kilometrin etäisyydelle Keski-Suomen maakuntakeskuksesta.

Meidät tunnetaan vahvana ja luotettavana urakoitsijana, osaavana rakentamisen yhteistyökumppanina ja henkilöstöstään huolta pitävänä työnantajana. Olemme sanojemme mittainen toimija, joka pitää lupauksensa ja kantaa vastuunsa viimeistä jiiriä myöten.

Keskeisimmät kilpailutekijämme ovat rakennusalan vankka osaaminen, jämäkkä projektinhallinta ja sovituissa aikatauluissa pysyminen. Tunnemme Keski-Suomen perin pohjin, joten pystymme tarjoamaan parhaat alueellisetkontaktit ja kattavan paikallistuntemuksemme asiakkaidemme projektien tueksi.

Rakennus-Kasevan liikevaihto on kivunnut vuosien saatossa 15–25 miljoonaan euron haarukkaan. Toimintamme on vakavaraisella pohjalla ja olemme saavuttaneet parhaan luottoluokitustason. Meillä on riittävän leveät hartiat suurtenkin alueellisten rakennusprojektien tehokkaaseen läpivientiin. Olemme silti riittävän notkeita nopeidenkin päätösten tekemiseen. Esimerkiksi päätökset tonttikaupoista ja uusien rakennusprojektien aloittamisesta syntyvät kivuttomasti.

Rakennus-Kanevan päivittäisestä toiminnasta ja pitkäjänteisestä kehittämisestä vastaavat yrityksen avainhenkilöinä toimivat omistajat. Tällä hetkellä työllistämme noin 40 rakennusalan rautaista ammattilaista. Omien osaajiemme ohella hyödynnämme vahvan alueellisen yhteistyökumppaniverkostomme osaamista projektikohtaisesti. Joka ikinen vuosi pystymme tarjoamaan työtä kymmenille kumppaniyrityksillemme.

Liikevaihto 2021-2022

n. 21,5 MILJ.

Työntekijöitä

n. 40 HENK.

Valmistuneita asuntoja tähän mennessä

n. 320 KPL

Rakennettuja ja saneerattuja tiloja tähän mennessä

n. 15 700 m2