Rakennusurakointia tinkimättömällä asenteella

Rakennus-Kaseva tunnetaan taidolla rakennetuista ja huolella viimeistellyistä kodeista. Asuntorakentaminen kattaa kuitenkin vain osan laajasta rakentamisen toimintapaletistamme. Toisen vahvan kivijalkamme muodostavat monipuoliset rakennusurakointipalvelut, joita tarjoamme pääsääntöisesti Keski-Suomen alueella. Tarjoamme rakentamisen palveluita yli 10 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Meillä on runsaasi kokemusta niin asuin-, liike- ja teollisuusrakennusten kuin julkistenkin kohteiden urakoinnista. Tilauksesta rakennamme myös kokonaisia asuinrakennuksia.

Kiinteistökehityshankkeissa toimimme mielellämme asiakkaidemme kokonaisvaltaisina yhteistyökumppaneina. Rakentamisen ohella voimme ottaa huolehdittaviksemme tontin hankinnan, tilojen suunnittelun ja rahoittajien tai sijoittajien hankinnan.

Olipa kyse haastavasta korjausrakentamisprojektista tai innovatiivisesta uudisrakennushankkeesta, me hoidamme kohteen urakointityöt kustannustehokkaasti, järjestelmällisesti ja aikataulussa. Työmme lopputulos kestää aikaa, miellyttää silmää ja mikä tärkeintä, vastaa viimeisen päälle rakennuttajan ja loppukäyttäjien tarpeisiin.

Keskeisimpiä vahvuuksiamme ovat ammattitaitoinen henkilöstö, hiottu projektinhallintamalli ja viimeisen päälle asiakaslähtöinen tapa toimia. Esimerkiksi urakkamuoto voidaan valita joustavasti asiakkaan toiveiden perusteella. Omaa osaamistamme laajentaa oleellisesti Keski-Suomen parhaista rakennusalan yrityksistä koostuva yhteistyökumppani- ja alihankkijaverkostomme.

Kysy meiltä rohkeasti tarjousta, jos etsit urakoitsijaa..

  • asuin-, liike-, teollisuus- tai julkisen rakennuksen korjausrakentamishankkeeseen
  • asuin-, liike-, teollisuus- tai julkisen rakennuksen uudisrakennushankkeeseen
  • taloyhtiön lisärakentamishankkeeseen

Urakkamuodoksi voidaan valita esim:

  • Projektinjohtourakka
  • KVR-urakka
  • Kokonaisurakka
  • Jaettu urakka
  • Perustajaurakka

Kiinnostuitko urakointipalveluistamme?
Ole yhteydessä. Kerromme mielellämme lisää.