Töihin Rakennus-Kasevalle

Rakennusalan osaaja, haluatko työpaikan, jossa on lupa tehdä viimeisen päälle hyvää jälkeä? Arvostatko mukavaa työporukkaa ja työantajaa, joka kantaa vastuunsa viimeisen päälle?

Jos huomasit nyökytteleväsi edellä mainituille kysymyksille, rustaa tietosi alla olevaan lomakkeeseen. Yhteystietojesi ohella olemme kiinnostuneita erityisesti työ- ja koulutustaustastasi sekä siitä, millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Toimintamme kasvaessa palkkaamme säännöllisesti uusia tekijöitä Rakennus-Kasevan toimeliaaseen tiimiin. Olemme kiinnostuneita osaamisestasi, oletpa sitten kirvesmies tai -nainen, muurari, rakennusalan moniosaaja, siivousspesialisti, työmaamestari tai rakennusmestari.

Meillä on tarvetta niin alan kokeneille konkareille kuin noheville vastavalmistuneille ammattilaisillekin. Tarjoamme mielellämme myös harjoituspaikkoja rakennusalaa toiselle asteella ja ammattikorkeakoulussa opiskeleville opiskelijoille. Alan ammattiosaamisen ohella arvostamme korkeaa työmoraalia ja hyviä yhteistyötaitoja.

AVOIN HAKEMUS

Nimi(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, rtf, zip, Max. tiedoston koko: 32 MB.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.