Nyt myynnissä: AS OY Laukaan Saraveden Kippari

Rakennustyöt alkavat 2021 elokuun lopussa

Laukaan Saraveden rannassa kotisi on upealla paikalla – järvimaisemissa, lähellä palveluita. Modernit, ympäristön tunnelmaan sopivat talot tarjoavat täydelliset puitteet viettää nautinnollista elämää.

Laukaaseen, Saraveden rannalle valmistuu tyylikäs kerrostalo. As Oy Laukaan Saraveden Kippari täyttää suomalaisen unelman asumisesta. Talo koostuu seitsemästätoista läpi talon asunnosta, joista kaikista avautuu upea järvimaisema.

Unelmakoti järven rannassa
Kippari sopii erityisesti järveä rakastaville ihmisille. Järvimaisema virtaa sisään suurien ikkunapintojen ansiosta. Lähes etelään suuntautuvilla täyslasiparvekkeilla nauttii elämästä ympäri vuoden. Talo sijaitsee omalla tontilla Saraveden rannassa, rauhallisessa rantaympäristössä.

Upea ja järkevä arkkitehtuuri
Kipparin viisikerroksiset talot tarjoavat vaivatonta kerrostaloelä,ää upeissa puitteissa. Avarat ja modernit asunnot on suunniteltu toiminnallisuus edellä. Suuret ikkunapinnat, avarat tilat sekä järkevät tekniset ja rakenteelliset ratkaisut – kuten vesikiertoinen lattialämmitys ja asuntokohtainen tulo- ja poistoilmanvaihto – ovat tärkeässä roolissa asumismukavuuden kannalta. Ulkoarkkitehtuuri on suunniteltu ympäristöön sulautuminen edellä.

Luonnon helmassa, palvelujen lähellä
Kipparissa luonto alkaa jo kotiovelta, pääset nopeasti rantamaisemiin kävelylle tai talvella järven jäälle hiihtämään. Laukaan keskustan läheisyys takaa kaikki tarvittavat palvelut. Laukaasta on hyvät yhteydet Jyväskylään esimerkiksi työssäkäynti varten.

Katso esite tästä >>

Ota yhteyttä: ville.kari@rakennus-kaseva.fi